道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我想問事業同姻緣

+3
iq_imbalance
小新丁
kan0318
7 posters

9頁(共10頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  下一步

向下

我想問事業同姻緣 - 頁 9 Empty 回復: 我想問事業同姻緣

發表  kittyxbeanscatcat 周三 2月 04, 2009 5:32 pm

未參加過麻....人地第一次..所以有點兒緊張

kittyxbeanscatcat

文章數 : 138
注冊日期 : 2008-11-20

回頂端 向下

我想問事業同姻緣 - 頁 9 Empty 回復: 我想問事業同姻緣

發表  kan0318 周三 2月 04, 2009 5:45 pm

那妳就要小心一點,要做好熱身運動,因為平時如果小運動的,要長跑就會比較吃力。盡力以為吧。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周四 2月 05, 2009 11:11 am

影相返黎比你地睇....好緊張

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 2月 05, 2009 11:47 am

好哦,等妳!
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  UN_UN_腳 周四 2月 05, 2009 5:52 pm

hi! cat姐

我今年都有參加 10k. 5:30am個場. 我都係第一次參加 wor. 你我都要加油!! Very Happy

UN_UN_腳

文章數 : 190
注冊日期 : 2008-12-06

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 2月 05, 2009 6:14 pm

你兩看看有否緣份碰頭吧,哈哈。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周四 2月 05, 2009 11:27 pm

UN_UN_腳 寫到:hi! cat姐

我今年都有參加 10k. 5:30am個場. 我都係第一次參加 wor. 你我都要加油!! Very Happy
攪錯, 你地講到我好老
我得24歲ja
到時可以碰下頭wor
仲有3日, 心情很緊張

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周四 2月 05, 2009 11:29 pm

kan0318 寫到:你兩看看有否緣份碰頭吧,哈哈。
不過, 最近識個班比較正經既朋友, 大部分都有參加......

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 2月 05, 2009 11:44 pm

kittyxbeanscatcat 寫到:
不過, 最近識個班比較正經既朋友, 大部分都有參加......

我這裡的網友也不是神神怪怪吧?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周四 2月 05, 2009 11:55 pm

kan 兄, 你lee 句說話,
我不懂在回答下去........(噴水中)
你這班人只有一個字..."勁"

回頂端 向下

發表  淺水姣龍designprogram 周四 2月 05, 2009 11:56 pm

唔通我......唔正經?? Shocked
淺水姣龍designprogram
淺水姣龍designprogram

文章數 : 440
注冊日期 : 2008-12-03

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 2月 05, 2009 11:59 pm

龍兄,cat姐姐話勁,你就話自己唔正經,
即係話我地呢度d網友係"勁唔正經" Twisted Evil
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周五 2月 06, 2009 12:00 am

淺水姣龍designprogram 寫到:

唔通我......唔正經?? Shocked
我冇咁講過啊......

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周五 2月 06, 2009 12:03 am

kan0318 寫到:龍兄,cat姐姐話勁,你就話自己唔正經,
即係話我地呢度d網友係"勁唔正經" Twisted Evil
你D GAG 咁爛點接啊.....

回頂端 向下

發表  kan0318 周五 2月 06, 2009 12:09 am

爛左可以補番,新o既一樣, lol!

我呢度個個都好健康,不過只係無參加馬拉松。 sunny
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周五 2月 06, 2009 12:17 am

你D GAG 我真係唔識補返WOR
冇人話你地唔正經同唔健康WOR
我不知幾祟拜你地

回頂端 向下

發表  kan0318 周五 2月 06, 2009 12:25 am

崇唔緊要,千奇唔好拜我地,我還有好多理想哦 drunken
我還有好多說話要留在這討論區,呵呵。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  UN_UN_腳 周五 2月 06, 2009 12:36 am

攪錯, 你地講到我好老
我得24歲ja
到時可以碰下頭wor
仲有3日, 心情很緊張

咁我下次叫你呀 cat la Razz

UN_UN_腳

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周五 2月 06, 2009 12:59 am

kan0318 寫到:崇唔緊要,千奇唔好拜我地,我還有好多理想哦 drunken
我還有好多說話要留在這討論區,呵呵。
KAN 兄, 你的GAG.....
好, 睇野啦..老兄
唔拜又點得啦....等我三跪九扣,
俯首拜你, 一拜天地, 二拜.......三拜........

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周五 2月 06, 2009 1:00 am

UN_UN_腳 寫到:

攪錯, 你地講到我好老
我得24歲ja
到時可以碰下頭wor
仲有3日, 心情很緊張

咁我下次叫你呀 cat la Razz
都好....我地係天后見啊..

回頂端 向下

發表  kan0318 周五 2月 06, 2009 1:01 am

夜啦,大家都眼訓,我訓先,拜拜!
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周五 2月 06, 2009 1:05 am

早抖啦...88

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 2月 07, 2009 1:03 am

記得經過飲水站,就飲水哦。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  kittyxbeanscatcat 周日 2月 08, 2009 11:20 am

kan0318 寫到:記得經過飲水站,就飲水哦。
我今日7:00前終於完成左,
首先我仆左兩次x, 仲要推倒前面個個,
好彩佢冇事。。。。如果唔係我都幾內疚
經過4km既水站,
我前面個男人向頭潑水, 潑中左我。。。
xyz佢。。。。。潑還潑啊。。。唔好潑中後面個個啊。。。
好啦。。最後7-9km 係最辛苦, 因為已經好攰啦,
我行下跑下, 去到9km 既時候, 因為要上cwb 既迴旋天橋,
我都係選擇行上去, 不過問題就係到,
因為9km 個段路係會好多人影相同你打氣,
好多人無論幾辛苦都會選擇跑, (做樣比人睇)
不過去到終點, 我真係開心到叫左出黎, 因為真係可以一個人完成賽事,
最令我深刻係原來無野係無可能,只要你很嘗試第一步,
跟住就見証到半馬既冠亞季軍誕生, 勁, 報告完畢
聽日post 相, 等un un 腳兄報到, 早抖

回頂端 向下

發表  UN_UN_腳 周日 2月 08, 2009 11:39 am

我今日都係 7:00am 前跑完喇. 我自己計就跑左 1hr 7 min. 而最辛苦段路都係上 9k 個條天橋. 我自己都好滿意, 第一次跑都可以完成到. 之前有d擔心會俾聖約翰救傷隊抬走 Razz

UN_UN_腳

回頂端 向下

9頁(共10頁) 上一頁  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章