道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我想問財運同事業同姻緣

2 posters

向下

我想問財運同事業同姻緣 Empty 我想問財運同事業同姻緣

發表  侯琴 周日 12月 27, 2009 2:56 am

可能多左少少
但我真係好迷茫
希望幫幫手
1982年5月21日(新曆)
晚上七時-九時
講返少少背景先
本人自少讀書好唔掂,所以正職一向搵錢不多
所以想知邊行岩我發展(做生意?)(橫財又如何?)
本人自己就好鐘意錢+守財既性格
想問下可以成為小富嗎(幾多歲開始有機會)
拍拖次數不多,想問下乜生肖既女生較岩我(現在拍緊..)
但係幾多歲至有可能結婚?(遲婚?)
同埋我既太太會唔會好利我呢

侯琴

文章數 : 7
注冊日期 : 2009-12-27

回頂端 向下

我想問財運同事業同姻緣 Empty 回復: 我想問財運同事業同姻緣

發表  kan0318 周日 12月 27, 2009 12:25 pm

Ans:你早走完財大運,財運不會有大突破,事業適宜穩穩定定打份工。

Ans:財星當令,愛好享受,重視色、香、味、觸,為人生不可忽略的東西,你是一位孤寒別人,闊佬自己的人。

Ans:現大運錢財被套牢,人要富有,財要有出有入,但你有入,無出,錢財便沒有流通之意思。

Ans:生肖就不知了但請問你是否在02年拍拖呢?感情尚算穩定

Ans:大約2014年結婚。

Ans:女友是否讓你有點煩惱?
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

我想問財運同事業同姻緣 Empty 回復: 我想問財運同事業同姻緣

發表  侯琴 周日 12月 27, 2009 1:17 pm

想問下小弟條命係唔係好難睇?
因為我睇第二個人既結論同你不太一樣

侯琴

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 12月 27, 2009 4:14 pm

請問是否我有錯誤之處?
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 12月 27, 2009 4:17 pm

kan0318 寫到:請問是否我有錯誤之處?

對不起,是我有誤,我把時間弄錯了。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 12月 27, 2009 4:37 pm

Ans:八字不見官殺星,行事不愛被管束,可嘗試自己創業。

Ans:因為你地支只得火土,土氣太強,土為財星,所以,你會重視錢財。

Ans:07年你已經入了財星大運,行足20年,有機會成小富,不愁衣食,08年財運不錯吧?那年是否長輩有恙?

Ans:請問是否在06年結識?

Ans:妻位妻填,太太會是賢良方正之人,但夫妻宮逢沖,兩口子會聚少離多。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  侯琴 周日 12月 27, 2009 11:42 pm

唔該晒先~
Ans:八字不見官殺星,行事不愛被管束,可嘗試自己創業。
Re:成功機會大唔大,因為自己缺乏技能~想創都唔知做乜好

Ans:因為你地支只得火土,土氣太強,土為財星,所以,你會重視錢財。
對呀~我都不能解釋的~禁置業作為投資項目可以嗎~土是否化表物業呢?

Ans:07年你已經入了財星大運,行足20年,有機會成小富,不愁衣食,08年財運不錯吧?那年是否長輩有恙?
re:我是否47後開始行人生精華十年?因為第二個人禁話我條命,08財運可以中規中舉,長輩有恙?爸媽安康喎

Ans:請問是否在06年結識?
08年8月份識的~但(唉.........唔識講)

Ans:妻位妻填,太太會是賢良方正之人,但夫妻宮逢沖,兩口子會聚少離多。
禁大獲~我個人好重視家庭生活的~慘了

侯琴

回頂端 向下

發表  kan0318 周一 12月 28, 2009 12:20 am

Re:成功機會大唔大,因為自己缺乏技能~想創都唔知做乜好
Ans:那麼你適宜做一些買賣,做些不需靠技能的業務吧。

對呀~我都不能解釋的~禁置業作為投資項目可以嗎~土是否化表物業呢?
Ans:財可代表物質,當然物業也是其一,至於投資那一方面,就要看時勢了。

re:我是否47後開始行人生精華十年?因為第二個人禁話我條命,08財運可以中規中舉,長輩有恙?爸媽安康喎
Ans:我意思是,07年後已經入財運,行足20年哦,不用等到47歲

08年8月份識的~但(唉.........唔識講)
Ans:兩口子性格不合?多爭執?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  侯琴 周一 12月 28, 2009 9:12 pm

禁想問問小弟整體大運由幾多歲開始
唔該晒

侯琴

回頂端 向下

發表  kan0318 周一 12月 28, 2009 10:19 pm

你現行財運,這個大運財運會不錯,但因為你日元無根,日元屬於虛浮,
坐下辰土本可培木,但又辰戌沖動,根基不穩,所以,得財之時,最好能夠做些有意義的捐獻。
出年寅申沖,沖正你的根基,事業會多變動,又,庚寅年的庚金是你的殺星,殺主事業,事業比較多挑戰,
但因為你原局有壬水印星,很多事情都能夠逢凶化吉。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章