道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

今年呢個八字有官非嗎

2 posters

向下

今年呢個八字有官非嗎 Empty 今年呢個八字有官非嗎

發表  aku8524 周六 7月 18, 2009 12:07 am

日 殺 傷
X 丙 壬 戊

X 寅 戍 申

大運:戊午(36)

36 戊午: 癸未 甲申 乙酉 丙戍 丁亥 戊子 己丑 庚寅 辛卯 壬辰
46 丁巳: 癸巳 甲午 乙未 丙申 丁酉 戊戍 己亥 庚子 辛丑 壬寅

無時間,所以比較難計.
呢個人成日覺得自己好醒,又覺得自己好叻架.
已結婚有2個女.
丁亥年甲辰月扭親過腳.
Kan版覺得佢應以咩時辰出世丫.
aku8524
aku8524

文章數 : 778
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

今年呢個八字有官非嗎 Empty 回復: 今年呢個八字有官非嗎

發表  kan0318 周六 7月 18, 2009 12:30 am

此君是男或女?
時柱又是關鍵之一,呢排咁多無時辰的命,好高難度喎。

又無興趣玩下時空小四柱?
即起四柱,用當日起八字。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

今年呢個八字有官非嗎 Empty 回復: 今年呢個八字有官非嗎

發表  aku8524 周六 7月 18, 2009 12:32 am

kan0318 寫到:此君是男或女?
時柱又是關鍵之一,呢排咁多無時辰的命,好高難度喎。

又無興趣玩下時空小四柱?
即起四柱,用當日起八字。

sorry,係個女的.
唔高難度就唔會問你啦.
是否以即時四柱來測所問之事?
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 7月 18, 2009 12:43 am

對,以前同妳玩過一次的,
回說這女命,所得資料太少,扭傷腳我無理由話是申時,對吧,
但如果夫妻關係不好,申時亦會準確,請問戊子年,甲子月她有何時發生過?
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 7月 18, 2009 10:34 pm

kan0318 寫到:對,以前同妳玩過一次的,
回說這女命,所得資料太少,扭傷腳我無理由話是申時,對吧,
但如果夫妻關係不好,申時亦會準確,請問戊子年,甲子月她有何時發生過?

kan版, 咁今次用時空小四柱測咩le?
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 7月 19, 2009 12:18 am

暫時未想到,其實是否可以用來當卜卦呢?
我將會研究下。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章