道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

害群之馬 - 損陰德

3 posters

向下

害群之馬 - 損陰德 Empty 害群之馬 - 損陰德

發表  淺水姣龍designprogram 周四 6月 04, 2009 8:52 pm

轉載一個 discuss 的帖子:

有個"高人"話算命時的出生時間一個對倒轉都係一樣"喎?!

有冇人可以話俾我知,出生時間一對鐘倒轉了(即上午八點同下午八點),計算出來的時結果係一樣子呢?
我用成三千大元去排期見一位"高人",她很出名的,成日上電視同見報,托上托先排期早D論到我;但佢比預約時間遲到成個鐘,過程好趕好趕咁,都冇乜耐性詳細同我分析我的大運,同埋佢D態度有D問題,女仔當然想知道自己的姻緣,佢話我要做阿二,問佢有乜方法可以改變,我唔想做第三者破壞人家既家庭,但佢竟然仲話我霎戇,話要維系一段婚姻,正正就係要有D好以我咁既婚外情去平衡一下喎;試問邊有人想做人二奶,但佢仲叫我"化啦你阿女",我好唔開心,除覺得佢D說話態度有D問題外,成個過程都冇乜得著,覺得好貴好唔值;最離普係我臨走時要求一份命盆的副本,竟然發現講成四十五分鐘,個命盆計算用既時間上下午倒轉,但我既出生時間於預約時,回覆確認預約時間時及於當日到達時已先後複核三四次,再三追問下,最後個"高人"只用電話回覆說相同時間只係上下午唔同的話其實冇乜分別.......我真係好唔開心,雖然個"高人"係好出名,但就覺得好以俾人搵笨咁。
有冇D經驗人仕可以話俾我知係唔係會冇分別呢?????個高人姓麥,有冇人有相徙似的經驗分享一下呢???

個師父係短頭髮0既,你地好聰明都估到係邊個,個名最尾兩個字係一樣;早知你地咁知行情,就唔駛side錢啦,仲攪到我唔開心好耐。
淺水姣龍designprogram

文章數 : 440
注冊日期 : 2008-12-03

回頂端 向下

害群之馬 - 損陰德 Empty 回復: 害群之馬 - 損陰德

發表  aku8524 周四 6月 04, 2009 9:56 pm

害群之馬 - 損陰德 OMG害群之馬 - 損陰德 NOOOOOOOOOOOO
aku8524
aku8524

文章數 : 778
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

害群之馬 - 損陰德 Empty 回復: 害群之馬 - 損陰德

發表  kan0318 周五 6月 05, 2009 1:39 am

麥姐姐素來都興甚麼都倒轉,羅盤她也會倒轉來看,沒有甚麼稀奇,
差在她不會倒立來和妳算命, lol!

一位命師,收得潤金,就要認認真真的和命主批算,人地搵得妳,自然是有問題解不開,
或許,麥姐姐泊到李家的好碼頭,不至在那三幾千的細銀碼吧。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  淺水姣龍designprogram 周五 6月 05, 2009 12:24 pm

" 佢話我要做阿二,問佢有乜方法可以改變,我唔想做第三者破壞人家既家庭,但佢竟然仲話我霎戇,話要維系一段婚姻,正正就係要有D好以我咁既婚外情去平衡一下;試問邊有人想做人二奶,但佢仲叫我"化啦你阿女",我好唔開心....."

唔識亂up 巳經係害人, 仲要教錯人錯誤觀念.....如果一日佢肥命師老公有外遇, 第三者同佢講, 肥c拉, 維系一段婚姻, 係要婚外情去平衡一下, 化啦你......你估佢會點答

唔通即刻係床頭擺個木公雞.....

回頂端 向下

發表  kan0318 周五 6月 05, 2009 11:33 pm

算把啦,呃飯食姐,但肥大師說話似乎沒有口德。
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 6月 06, 2009 12:00 am

害群之馬 - 損陰德 Onion_club_manga_emoticon_large_-13
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  淺水姣龍designprogram 周六 6月 06, 2009 12:33 am

kan0318 寫到:算把啦,呃飯食姐,但肥大師說話似乎沒有口德。

kan 哥, 一言之差, 一念之差, 害人一世, 此風不可長!!! 應以舉報通知讓多d人知道...免再有人受害

不是因為錢的問題, 如果那女人不想做第三者又要接受命運, 會不會做出自殺的事或對婚姻完全沒信心呢?

命師口快5秒鐘, 命主禍害或五十年...

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 6月 06, 2009 12:43 am

這應該只是冰山一角,或許,肥大師的感情也不見得好。
作為命師,首要條件是思想正面,佛家也有云,要富足別人,首要是富足自己,
我終於明白這個富,它不是代表財富,而是心中富有,

命師心中富有,也可分享這富有給別人。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  淺水姣龍designprogram 周六 6月 06, 2009 1:01 am

kan0318 寫到:這應該只是冰山一角,或許,肥大師的感情也不見得好。
作為命師,首要條件是思想正面,佛家也有云,要富足別人,首要是富足自己
我終於明白這個富,它不是代表財富,而是心中富有,

命師心中富有,也可分享這富有給別人。

KAN 哥, 我都想富足自己, 有乜好方法幫下手...我要 $$$$$$$$$$$$$$$ MONEY MONEY MONEY

你幾時去學風水催財呀, 幫幫忙呢

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 6月 06, 2009 1:27 am

一係我比條褲你,應該可以富足一下,哈哈。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  淺水姣龍designprogram 周六 6月 06, 2009 1:28 am

kan0318 寫到:一係我比條褲你,應該可以富足一下,哈哈。

你條褲係咪能夠保證月入30萬港元先.... Very Happy

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 6月 06, 2009 1:50 am

我只是九流算命師,不是魔術師,哈哈。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 6月 06, 2009 1:58 am

害群之馬 - 損陰德 32841230810634
aku8524
aku8524

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章