道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

變性人八字

3 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

變性人八字 - 頁 2 Empty 回復: 變性人八字

發表  aku8524 周六 4月 25, 2009 1:51 am

kan0318 寫到:即是怎樣?我不明白 Sad
死啦,我要點用文字來解釋le.OK,我再試下:
即係其兩種合化,都係單一element.變性人八字 - 頁 2 093
我get到D野,但應該點presents好呢變性人八字 - 頁 2 011_
aku8524
aku8524

文章數 : 778
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 4月 25, 2009 1:57 am

我明白,妳意思是想說,乙庚合化金,即是只有金,甲己合化土,即是只有土,戊癸合化火,就會有土、水、火?
那麼和變性人有甚麼關係哦?
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 4月 25, 2009 2:00 am

kan0318 寫到:我明白,妳意思是想說,乙庚合化金,即是只有金,甲己合化土,即是只有土,戊癸合化火,就會有土、水、火?
那麼和變性人有甚麼關係哦?
乙庚合化金,即是只有金,甲己合化土,即是只有土------係,即係話,佢地的性取向只係本性.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 4月 25, 2009 2:04 am

唔.....不過,又不可以一竹杆打一船人,要知道,這種陽干日元的男性為數不少哦。
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 4月 25, 2009 2:10 am

kan0318 寫到:唔.....不過,又不可以一竹杆打一船人,要知道,這種陽干日元的男性為數不少哦。

明白,我知要好多因素.要配合全局,要睇埋大運.但我講係,先決是否要呢四種天幹才會有呢種心態.
都係嘗試地解.我未必係岩架.變性人八字 - 頁 2 002_
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 4月 25, 2009 2:15 am

我想,要探討這類形人,應該從心性著手會容易一點。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 4月 28, 2009 8:56 pm

kan0318 寫到:我想,要探討這類形人,應該從心性著手會容易一點。

例如 Question
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  penicillin 周二 4月 28, 2009 10:08 pm

容我插一插話~ Cool

呢個topic 好好呀~ 我都好想知點解有人o既性取向會唔同,好多人話係天生,但我睇過o的書知道唔係天生 (一出生就有兩性器官除外),係後天影響,例如個女可能見到父母成日鬧交就對婚姻不信任,甚至可能聽得多阿媽鬧阿爸而對男人無好感,就會出現女同性戀情況。而男仔就可能由細都得不到父愛,就渴望自己能夠得到o個種來自男人的愛而變成同性戀。

同埋而家周街都係,好想知道係咪命中就注定係咁?? scratch (雖然我唔相信) 希望你地可以搵到答案啦~~~加油呀!!!!

penicillin

文章數 : 97
注冊日期 : 2008-10-20

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 4月 29, 2009 12:15 am

有些應該不是天生的,有些是從大運中帶來的,當然,其實單從八字上,真的很難分別,所以,要面、相合參才可決定囉。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章