道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

我想問姻緣

向下

我想問姻緣 Empty 我想問姻緣

發表  gigimok 周二 1月 06, 2009 7:46 pm

我係女仔,生於1996年1月24日
12歲
想問姻緣,想知幾時結婚,老公姓咩

gigimok
訪客

回頂端 向下

我想問姻緣 Empty 回復: 我想問姻緣

發表  gigimok 周二 1月 06, 2009 8:35 pm

大師我係7點幾出世架

gigimok
訪客

回頂端 向下

發表  gigimok 周二 1月 06, 2009 8:40 pm

係晚上7點幾

gigimok
訪客

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 1月 06, 2009 10:36 pm

小妹妹,年紀太少哦,問姻緣好像有點怪怪的。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  gigimok 周三 1月 07, 2009 6:10 am

但係我想知呀,大師,你講LA,唔該你呀

gigimok
訪客

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 1月 07, 2009 9:33 am

妳和媽媽關係不錯,但和父親關係一般。又,父母兩個最近是否有點爭執呢?

姻緣嘛,還未到時候哦,大約20歲後才開始想吧。

09年對妳來說,讀書不錯,但話需讀書不錯,表達能力卻差一點,這點可要留意哦。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  gigimok 周三 1月 07, 2009 1:26 pm

我想幫呀媽,呀爸問埋呀,我想幫佢地問財運同自身呀
父:生於1965年5月15日晚上8點幾

母:1974年10月28日早上11點幾

gigimok
訪客

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章