道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

想睇性格

2 posters

向下

想睇性格 Empty 想睇性格

發表  sleephuman 周六 11月 29, 2008 1:11 am

其實我都唔係好明白自己...

有時好想長大,但又唔想面對黑暗ge社會

好多時諗野好極端,好多朋友都話我單純,小朋友,好容易睇穿

但我自己又唔覺得係wo~仲覺得自己有d陰險tim...

我想睇下我性格係未真係咁...

姓名: 13 来自: 中山
 出生: (出生地的北京时间)1987年1月4日11时0分    出生地经度: 113度23分
 农历: 农历丙寅年(虎)腊月初五    真太阳时: 1987-1-4 10:30:00
 公历: 1987-1-4 10:30:00 平太阳时: 1987-1-4 10:34:00
 胎元: 辛卯 命宫:庚子
 起运: 命主于出生后 9 年 2 个月 22 天 10 小时开始起运
 交运: 命主于公历 1996 年 3 月 26 日 20 时为精确交运时(此前月令为运)后每10年转1运
 旬空: 戌亥 辰巳 寅卯 子丑
 十神: 正财 正印 日元 偏财
 女命: 丙寅 庚子 癸丑 丁巳 (寅卯空)
 大运: 庚子 己亥 戊戌 丁酉 丙申 乙未 甲午 癸巳 壬辰 辛卯
 岁数: 1-9岁 10岁 20岁 30岁 40岁 50岁 60岁 70岁 80岁 90岁
 交运: 1987 1997 2007 2017 2027 2037 2047 2057 2067 2077
sleephuman
sleephuman

文章數 : 57
注冊日期 : 2008-11-23
年齡 : 37

回頂端 向下

想睇性格 Empty 回復: 想睇性格

發表  kan0318 周六 11月 29, 2008 9:04 am

妳性格不是陰險,只是市僧,凡是向錢看,每做一件事都會想想會否有毛利。腦筋又不夠精明,善忘。
而且孝心頗重。

看來,妳今年都幾大壓力,由其是6-7月。

12月小心口舌,健康上小心胃痛吧。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  sleephuman 周六 11月 29, 2008 9:17 am

kan0318 寫到:妳性格不是陰險,只是市僧,凡是向錢看,每做一件事都會想想會否有毛利。腦筋又不夠精明,善忘。
而且孝心頗重。

看來,妳今年都幾大壓力,由其是6-7月。

12月小心口舌,健康上小心胃痛吧。

妳性格不是陰險,只是市僧,凡是向錢看,每做一件事都會想想會否有毛利。(我覺得一般~哈哈~買野會睇下有冇錢去買囉~但又唔會諗到毛利@@)

腦筋又不夠精明,善忘。(對)
而且孝心頗重。(還可以)

7月壓力較大,

哈哈~很快12月了
sleephuman
sleephuman

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 11月 29, 2008 10:39 pm

希望妳咬緊牙關吧,到時請再報導情況。
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  sleephuman 周日 11月 30, 2008 1:45 pm

哈哈~~好~~謝謝 Cool
sleephuman
sleephuman

回頂端 向下

發表  sleephuman 周日 12月 07, 2008 12:34 am

哈哈~真的有口舌之爭~~由11月尾到而家 Crying or Very sad
sleephuman
sleephuman

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 12月 07, 2008 1:28 am

12月7日之後會更多哦。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  sleephuman 周日 12月 07, 2008 10:17 am

哈哈~~睇得出,今晚將會更多~~可以看到幾時會停嗎?很苦惱 Sad
sleephuman
sleephuman

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 12月 07, 2008 10:45 am

12月起碼會有半個月時間是這樣,但出年妳或會有姻緣哦。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  sleephuman 周日 12月 07, 2008 8:48 pm

希望真係半個月搞得掂啦,,,><搞到我個人好炆.......

哈哈~~我記得你先前都講過~~都有少少期待~~KAKA~~~ Smile
sleephuman
sleephuman

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章