道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

自占:明年內會唔會有小朋友?

3 posters

向下

自占:明年內會唔會有小朋友? Empty 自占:明年內會唔會有小朋友?

發表  黑仔 周二 1月 11, 2011 2:34 pm

朋友x先生自占

時日月年  空 驛 桃 貴 羊
      亡 馬 花 人 刃
壬己甲庚  寅 亥 午 子 未
申酉申寅  卯     申  
         乾金本宮卦:乾為天       離火歸魂卦:天火同人

【六獸】【伏  神】  【 本  卦 】        【 變  卦 】
 勾陳        世父母───壬戌土     壬戌土 父母───應子孫
 朱雀         兄弟───壬申金     壬申金 兄弟─── 妻財
 青龍         官鬼───壬午火     壬午火 官鬼─── 兄弟
 玄武        應父母───甲辰土     己亥水 子孫───世官鬼
 白虎         妻財───甲寅木 ○──→己丑土 父母─ ─ 子孫
 螣蛇         子孫───甲子水     己卯木 妻財─── 父母

黑仔

文章數 : 40
注冊日期 : 2011-01-03

回頂端 向下

自占:明年內會唔會有小朋友? Empty 回復: 自占:明年內會唔會有小朋友?

發表  fai 周二 1月 11, 2011 4:10 pm

好有機喎 ~ 子孫旺相,得日,月都生! 而且子孫暗動臨螣蛇 ~ 在媽媽肚內孕育緊 ~
恭喜 ~恭喜 !

fai

文章數 : 34
注冊日期 : 2010-10-16

回頂端 向下

自占:明年內會唔會有小朋友? Empty 回復: 自占:明年內會唔會有小朋友?

發表  kan0318 周四 1月 13, 2011 1:01 am

我只看見兩口子努力造人中 Very Happy
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  黑仔 周二 2月 15, 2011 1:00 pm

恭喜~恭喜~ 這朋友的太太己懷孕三個月了,謝謝兩位大師~~

黑仔

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 2月 15, 2011 5:18 pm

可喜可賀,值得慶祝。 Very Happy
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  黑仔 周四 3月 31, 2011 3:09 pm

收到通知,照咗係仔~~

黑仔

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 3月 31, 2011 11:11 pm

恭喜晒,記得請食雪卡。 Very Happy
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  黑仔 周五 4月 01, 2011 3:55 am

哈哈!一定一定~~

黑仔

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章