道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

好耐無見啦~~(搞咩個主題要咁多字先POST到...)

2 posters

向下

好耐無見啦~~(搞咩個主題要咁多字先POST到...) Empty 好耐無見啦~~(搞咩個主題要咁多字先POST到...)

發表  penicillin 周三 12月 01, 2010 9:17 pm

Just to say a HI~~

好耐無見啦喎KAN兄~ 你好嗎?

penicillin

文章數 : 97
注冊日期 : 2008-10-20

回頂端 向下

好耐無見啦~~(搞咩個主題要咁多字先POST到...) Empty 回復: 好耐無見啦~~(搞咩個主題要咁多字先POST到...)

發表  kan0318 周四 12月 02, 2010 10:10 pm

妳好嘛?很久不見了,
我最近比較多上FB,看到嘛?
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

好耐無見啦~~(搞咩個主題要咁多字先POST到...) Empty 回復: 好耐無見啦~~(搞咩個主題要咁多字先POST到...)

發表  penicillin 周日 12月 05, 2010 10:33 pm

有呀~~ 成日見到你POST O野,你連風水都掂埋喎而家~~~ 之前見呢度咁冷清所以好少O黎,近期見到又多O左好多新POST 咁就留下言,仲以為你已經出去開舖啦添~HAHAHAHA

我近期超忙,O的實驗有少少好結果,所以O黎緊都會好忙好忙好忙,希望順順利利啦~

penicillin

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 12月 08, 2010 12:46 am

哈哈,風水嘛,只是八八卦卦咁學下囉,知D唔知D,唔上唔落咁囉。
我未見過妳有得閒過喎 Crying or Very sad
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  penicillin 周四 12月 16, 2010 9:47 pm

風水係咪真係有其事? 成日聽得多O的風水佬昆水喎~HAHAHAA~

係囉...我之前以為自己好忙,原來O個O的只係雞毛蒜皮...

penicillin

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 12月 16, 2010 10:38 pm

風水是有其事,但亦要配合命格,有其命,就必有其風水。
妳幾時先無咁忙呀?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  penicillin 周六 12月 18, 2010 12:38 am

好深呀風水呢O的O野...

我諗要到我真係畢業先無咁忙...攰死人。好似好耐無見你上MSN?

penicillin

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 12月 18, 2010 10:40 pm

風水其實不太難,但要有很強的領悟力才可。
我耐不耐有上MSN架,不過係隱左形囉。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  penicillin 周日 12月 26, 2010 2:15 am

原來你玩隱形。其實你有無真係諗住第時出書或者開檔呀? 認真問O架我,其實呢行如果你做得好真係幾好搵。

penicillin

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 12月 26, 2010 11:20 pm

我本來想寫書,但,因為我又有學業在身,所以,暫時分身不暇,其實吃這行飯很難會發達,
因為若是求財的,一定會有健康問題,若是濟世為懷,又不會發達,但尚可溫飽。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  penicillin 周六 1月 01, 2011 2:31 pm

你又開始讀書啦? 今次讀咩?

penicillin

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 1月 01, 2011 2:35 pm

咪又係上次果個毅進計劃之嘛,只是我讀得比較長時間,因為懶。 Twisted Evil
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  penicillin 周日 1月 02, 2011 12:16 am

哦~~ 我以為係短COURSE O黎! 唔慣懶唔懶事O架嘛? KAN 兄你咪咁謙啦~

penicillin

回頂端 向下

發表  ?? 周一 2月 21, 2011 11:58 pm

Kan一向都很謙厚的 lol!

??
訪客

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 2月 22, 2011 1:28 am

歡迎傻人 Very Happy
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  ?? 周二 2月 22, 2011 1:35 am

傻人自有傻福 Very Happy

??
訪客

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章