道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

未來工作運~~~~~~~~~~~

向下

未來工作運~~~~~~~~~~~ Empty 未來工作運~~~~~~~~~~~

發表  SLEEPHUM 周一 11月 29, 2010 9:52 pm

現時工作做得有點吃力,
開始感覺不是我能做的範圍.

測未來工作運,謝!

SLEEPHUM
訪客

回頂端 向下

未來工作運~~~~~~~~~~~ Empty 回復: 未來工作運~~~~~~~~~~~

發表  kan0318 周一 11月 29, 2010 11:49 pm

干支:庚寅年 丁亥月 甲申日 甲子时  (日空:午未)
神煞:驿马-寅 桃花-酉 日禄-寅 贵人-丑,未

震宫:雷风恒         震宫:地风升    
六神  伏神   本    卦         变    卦
玄武       妻财庚戌土 ▅▅ ▅▅ 应    官鬼癸酉金 ▅▅ ▅▅  
白虎       官鬼庚申金 ▅▅ ▅▅      父母癸亥水 ▅▅ ▅▅  
腾蛇       子孙庚午火 ▅▅▅▅▅   ○→ 妻财癸丑土 ▅▅ ▅▅ 世
勾陈       官鬼辛酉金 ▅▅▅▅▅ 世    官鬼辛酉金 ▅▅▅▅▅  
朱雀 兄弟庚寅木 父母辛亥水 ▅▅▅▅▅      父母辛亥水 ▅▅▅▅▅  
青龙       妻财辛丑土 ▅▅ ▅▅      妻财辛丑土 ▅▅ ▅▅ 应

看工作,現在妳的工作是做一些手版眼見,很追不上時代的工作,似乎和土地有關?
現在離職的心態很強烈,但又走不動,或多或少和錢財有關,不過,出年3月或會有變動。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

未來工作運~~~~~~~~~~~ Empty 回復: 未來工作運~~~~~~~~~~~

發表  SLEEPHUM 周二 11月 30, 2010 12:00 am

某部份是手版眼見,但煩而多. 亦有部份非我所能,

似乎和土地有關?<是的,工程公司秘書, 有時要幫工程師畫圖,計數,開始時都好有沖勁.但月做月差的感覺

現在離職的心態很強烈,<--對,因為開始覺得呢份工唔係我能力範圍可以做到,

但又走不動,或多或少和錢財有關,<------想出埋雙糧花紅

SLEEPHUM
訪客

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 11月 30, 2010 12:48 am

human,見妳在D記也有問命, Twisted Evil
工作上,出年吧,會有變動的。
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  SLEEPHUM 周二 11月 30, 2010 8:05 pm

係AR,,但我都搵唔返我係幾號

我記得你以前同我講過話我 29歲工作運會越黎越好,

但最近對自己的工作能力越黎越差>____<

HAHA~~另外,上次你幫我測的去菲律賓旅行,現在平安回來了^___^

SLEEPHUM
訪客

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 11月 30, 2010 11:51 pm

菲律賓怎樣,多遊客嘛?估計應該少了吧?
29歲距離妳還有很遠哦!
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  SLEEPHUM 周六 12月 11, 2010 11:49 pm

菲律賓怎樣,多遊客嘛?估計應該少了吧?<----我都冇咩出去,我係去觀禮兼做姐妹,日日好似鴨仔團,佢屋企人接送我地去指定地點@@(陪新娘扮嫁壯)去海灘都唔夠時間,不過,佢地戈到周圍都係有錢的華人同埋中文字LOR,應該有D似50,60年代的中國..不過 ,有錢既地區有D似新加玻@@

29歲仲有5,6年左右,,要開始捱LA>____<哈哈

SLEEPHUM
訪客

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章