道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

揾工作易唔易

2 posters

向下

揾工作易唔易 Empty 揾工作易唔易

發表  盒子 周五 3月 26, 2010 12:37 am

大師大師,我又來打搞你了, hehe~

2379想問揾part time易不易,其實大約時間是六月初。打算接受一個新挑戰,唔知道成唔成事,成唔成事都好,都要揾番份工做吓,得個使字無收入,坐食都會山崩。

我唸住咩類型都唔緊要,咩都要試。

盒子

文章數 : 29
注冊日期 : 2009-04-01

回頂端 向下

揾工作易唔易 Empty 回復: 揾工作易唔易

發表  kan0318 周日 3月 28, 2010 12:04 am

干支:庚寅年 己卯月 丁丑日 庚子时  (日空:申酉)
神煞:驿马-亥 桃花-午 日禄-午 贵人-酉,亥

离宫:风水涣         离宫:天水讼 (游魂) 
六神  伏神   本    卦         变    卦
青龙       父母辛卯木 ▅▅▅▅▅      子孙壬戌土 ▅▅▅▅▅  
玄武       兄弟辛巳火 ▅▅▅▅▅ 世    妻财壬申金 ▅▅▅▅▅  
白虎 妻财己酉金 子孙辛未土 ▅▅ ▅▅   ╳→ 兄弟壬午火 ▅▅▅▅▅ 世
腾蛇 官鬼己亥水 兄弟戊午火 ▅▅ ▅▅      兄弟戊午火 ▅▅ ▅▅  
勾陈       子孙戊辰土 ▅▅▅▅▅ 应    子孙戊辰土 ▅▅▅▅▅  
朱雀       父母戊寅木 ▅▅ ▅▅      父母戊寅木 ▅▅ ▅▅ 应

看工作,官鬼作用神,子孫發動化午火,此工作有很大競爭,官鬼臨騰蛇,此份工作是否較為另類?
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  盒子 周日 3月 28, 2010 10:30 am

唔係呀。正正經經一份工。果個挑戰就唔同,競爭一定好大好大,做唔做到都成問題,呢個就真係另類。

盒子

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 3月 28, 2010 3:48 pm

今次這份機會是較為渺茫,因為競爭實在是太大。
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  盒子 周一 3月 29, 2010 3:45 am

唔該大師。我重點其實係問part time工作。

part time 工作同埋挑戰我都會努力。基本上我對這個挑戰是有信心的。Smile

盒子

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 3月 30, 2010 12:49 am

有信心就好了,希望妳能排除難關吧。 Razz
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章