道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

法國單生意成功否

2 posters

向下

法國單生意成功否 Empty 法國單生意成功否

發表  aku8524 周四 6月 11, 2009 3:39 am

已經臨埋尾啦,竟然有變節.火都滾埋.
想測呢批生意可否成功
用11.33,丁亥日來測
kan版煩你見post即覆
法國單生意成功否 20fuy3t
aku8524
aku8524

文章數 : 778
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

法國單生意成功否 Empty 回復: 法國單生意成功否

發表  kan0318 周五 6月 12, 2009 12:53 am

出生:11,33 年 性别:女 占事:生意
排卦:元亨利贞网六爻在线排盘系统   http://www.china95.net
公历起卦时间:2009年6月11日23时37分 (报双数起卦-动爻加时辰)
农历:己丑年五月十九日子时
芒种:2009年06月05日22时31分
小暑:2009年07月07日08时24分
干支:己丑年 庚午月 戊子日 壬子时  (日空:午未)
神煞:驿马-寅 桃花-酉 日禄-巳 贵人-丑,未

乾宫:火天大有 (归魂)    艮宫:火泽睽    
六神  伏神   本    卦         变    卦
朱雀       官鬼己巳火 ▅▅▅▅▅ 应    官鬼己巳火 ▅▅▅▅▅  
青龙       父母己未土 ▅▅ ▅▅      父母己未土 ▅▅ ▅▅  
玄武       兄弟己酉金 ▅▅▅▅▅      兄弟己酉金 ▅▅▅▅▅ 世
白虎       父母甲辰土 ▅▅▅▅▅ 世 ○→ 父母丁丑土 ▅▅ ▅▅  
腾蛇       妻财甲寅木 ▅▅▅▅▅      妻财丁卯木 ▅▅▅▅▅  
勾陈       子孙甲子水 ▅▅▅▅▅      官鬼丁巳火 ▅▅▅▅▅ 应

此卦世爻需扶,
用神:巳
忌神:酉、寅、子、未

看生意,應爻為對方,財星看收入,
辰土世爻發動,合酉金洩氣,這單生意,妳需要找很多供應商,勞勞碌碌,
對方巳火官鬼,生世為吉,對方有心搵妳合作,

不過,論錢財,寅木近剋世爻不吉,子水為貨源,遠離世爻為吉,
門路已找到,可惜錢財不是妳心目中所想的。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周五 6月 12, 2009 3:30 am

kan0318 寫到:出生:11,33 年 性别:女 占事:生意
排卦:元亨利贞网六爻在线排盘系统   http://www.china95.net
公历起卦时间:2009年6月11日23时37分 (报双数起卦-动爻加时辰)
农历:己丑年五月十九日子时
芒种:2009年06月05日22时31分
小暑:2009年07月07日08时24分
干支:己丑年 庚午月 戊子日 壬子时  (日空:午未)
神煞:驿马-寅 桃花-酉 日禄-巳 贵人-丑,未

乾宫:火天大有 (归魂)    艮宫:火泽睽    
六神  伏神   本    卦         变    卦
朱雀       官鬼己巳火 ▅▅▅▅▅ 应    官鬼己巳火 ▅▅▅▅▅  
青龙       父母己未土 ▅▅ ▅▅      父母己未土 ▅▅ ▅▅  
玄武       兄弟己酉金 ▅▅▅▅▅      兄弟己酉金 ▅▅▅▅▅ 世
白虎       父母甲辰土 ▅▅▅▅▅ 世 ○→ 父母丁丑土 ▅▅ ▅▅  
腾蛇       妻财甲寅木 ▅▅▅▅▅      妻财丁卯木 ▅▅▅▅▅  
勾陈       子孙甲子水 ▅▅▅▅▅      官鬼丁巳火 ▅▅▅▅▅ 应

此卦世爻需扶,
用神:巳
忌神:酉、寅、子、未

看生意,應爻為對方,財星看收入,
辰土世爻發動,合酉金洩氣,這單生意,妳需要找很多供應商,勞勞碌碌,
對方巳火官鬼,生世為吉,對方有心搵妳合作,

不過,論錢財,寅木近剋世爻不吉,子水為貨源,遠離世爻為吉,
門路已找到,可惜錢財不是妳心目中所想的。

睇唔睇到成功與否幾時有財收 Question
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 6月 13, 2009 1:03 am

那就要待寅木落空才有機會囉,在今個月28日。甲辰旬,寅卯空。
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 6月 13, 2009 3:01 am

kan0318 寫到:那就要待寅木落空才有機會囉,在今個月28日。甲辰旬,寅卯空。

其實都不能怪法國個邊.
係大陸的所謂test reports真的有問題.
原來我睇過,佢係講到明,1個LED有三隻色的.但其實只是2隻色.
CE, RoHS WO,全部都係假既.
hai,同D大陸廠合作,真係麻煩.
依家又被人追report啦.
Sad Sad Sad 希望我食到啦.其實支卦睇唔睇到我食到嗎?
我驚我辛苦做來,得個吉....... Sad Sad
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周六 6月 13, 2009 9:11 am

唔,真的難說,妳要好好把握今個月18日,因為是甲午旬,辰巳空,
巳火本為喜,但如果18日前還未搞點,恐怕..........
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 6月 13, 2009 4:51 pm

kan0318 寫到:唔,真的難說,妳要好好把握今個月18日,因為是甲午旬,辰巳空,
巳火本為喜,但如果18日前還未搞點,恐怕..........

我另找到一間supplier.
星期一就會寄samples過法國俾佢地測試.
然後就會補埋另一間的test report俾佢地.
眼前所見的暫時一切順利.
另,得財日我睇就應該係23號己亥,亥來合寅唔知係會唔會le.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 6月 14, 2009 12:48 am

從卦象中看,巳亥沖,官殺被沖,寅亥合,財被合,恐怕有一關。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周日 6月 14, 2009 2:18 pm

kan0318 寫到:從卦象中看,巳亥沖,官殺被沖,寅亥合,財被合,恐怕有一關。

一波三折,咁驚?

我係丁亥日測,依家變左係戊子既.子時唔測WO
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周日 6月 14, 2009 6:07 pm

無所謂吧,應該相差不會太大。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周一 6月 15, 2009 12:30 pm

kan0318 寫到:無所謂吧,應該相差不會太大。

丁亥日已合寅財WO.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 6月 16, 2009 12:36 am

但丁亥日,沖巳火,合忌神寅木嘛,
生意當日是還未有進展,兼且無財吧?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周四 6月 25, 2009 8:56 pm

kan0318 寫到:唔,真的難說,妳要好好把握今個月18日,因為是甲午旬,辰巳空,

恐怕咩丫 Question 單生意似乎有D撻Q,明天問埋廠個度先.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周五 6月 26, 2009 12:00 am

法國方面還會等妳嗎?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周五 6月 26, 2009 10:24 pm

kan0318 寫到:法國方面還會等妳嗎?

依家等緊廠個度的技術回題回饋.
我剛收到回覆左法國個邊.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  aku8524 周五 6月 26, 2009 11:42 pm

希望在下個星期 Very Happy 過左我就唔強求啦.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周五 6月 26, 2009 11:51 pm

當然囉,難到抓爛面來求他。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周六 6月 27, 2009 12:24 am

kan0318 寫到:當然囉,難到抓爛面來求他。

我先唔會.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章