道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

幾時入熊好

3 posters

向下

幾時入熊好 Empty 幾時入熊好

發表  aku8524 周一 五月 11, 2009 12:46 pm

恆指連續升了一個星期有多,幾時會借勢調整丫.
想入一入就走,邊日熊仔可以成功偷番薯呢 Question .

以3, 18,丙辰日占,恆指哪日回吐.
aku8524
aku8524

文章數 : 778
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

幾時入熊好 Empty 回復: 幾時入熊好

發表  kan0318 周二 五月 12, 2009 1:34 am

這個問題可否具體一些,因我很難捉重心。 Laughing
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 2:12 am

kan0318 寫到:這個問題可否具體一些,因我很難捉重心。 Laughing

明天入熊,能得財否.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  UN_UN_腳 周二 五月 12, 2009 2:18 am

haha.. aku, 其實我自己都好鍾意炒股票嫁!! 得閒可以大家交流下!! Very Happy

UN_UN_腳

文章數 : 190
注冊日期 : 2008-12-06

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 五月 12, 2009 2:23 am

哈哈,對哦妳倆可交流這方面知識,我這些門外漢,有時候真的恐怕我的卦技會點錯妳 Crying or Very sad
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 2:42 am

UN_UN_腳 寫到:haha.. aku, 其實我自己都好鍾意炒股票嫁!! 得閒可以大家交流下!! Very Happy

戰績如何丫,我最近且敗且退(touch wood)
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 2:43 am

kan0318 寫到:哈哈,對哦妳倆可交流這方面知識,我這些門外漢,有時候真的恐怕我的卦技會點錯妳 Crying or Very sad

咁係埋我要入左,才占呢 Question
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 五月 12, 2009 9:13 am

不是,今晚幫妳吧。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 3:21 pm

kan0318 寫到:不是,今晚幫妳吧。

我已經入左一轉而且走埋啦.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 五月 12, 2009 4:57 pm

還需要我幫手嘛?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 5:25 pm

kan0318 寫到:還需要我幫手嘛?
要丫.
3.17 丁巳日占,熊仔幾時得財.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 五月 12, 2009 5:34 pm

3,17測財運,今晚幫妳吧。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 5:40 pm

kan0318 寫到:3,17測財運,今晚幫妳吧。

你今日要上堂嗎,返來都子時啦,唔問卦lur,依家有時間就丟上來睇睇啦.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 五月 12, 2009 5:52 pm

哈哈,盡量子時前吧,因為從八字來看,子水走到巳月,已經很弱。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  UN_UN_腳 周二 五月 12, 2009 5:54 pm

aku8524 寫到:
UN_UN_腳 寫到:haha.. aku, 其實我自己都好鍾意炒股票嫁!! 得閒可以大家交流下!! Very Happy

我上年就正股, 輪, 牛熊証, 期權都有買. 大趺市埋單都要輸 2萬左右.

依家冇買牛熊証&輪, 手上淨得正股, 減持中....

UN_UN_腳

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 5:57 pm

kan0318 寫到:哈哈,盡量子時前吧,因為從八字來看,子水走到巳月,已經很弱。幾時入熊好 Donwan我想依家

今天我隻港交熊,剛好食到成個跌勢.
早上一個鐘頭內已獲利走左.
下午又再以獲利買隻恆指熊.希望明天裂口低開時即走.
唔知食唔食到個勢者.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 6:06 pm

UN_UN_腳 寫到:
aku8524 寫到:

我上年就正股, 輪, 牛熊証, 期權都有買. 大趺市埋單都要輸 2萬左右.

依家冇買牛熊証&輪, 手上淨得正股, 減持中....

輸得少啦,恭喜恭喜幾時入熊好 Goodjob
單上個星期,有人已輸晒2萬元啦.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  UN_UN_腳 周二 五月 12, 2009 6:09 pm

我前幾日放左939. 依家得番3968正股

UN_UN_腳

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 五月 12, 2009 7:02 pm

UN_UN_腳 寫到:我前幾日放左939. 依家得番3968正股

我就無貨係手.
只有熊仔一兩手.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 五月 13, 2009 12:23 am

出生:3,17 年 性别:女 占事:財運
排卦:元亨利贞网六爻在线排盘系统   http://www.china95.net
公历起卦时间:2009年5月12日23时13分 (报双数起卦-动爻加时辰)
农历:己丑年四月十八日子时
立夏:2009年05月05日17时39分
芒种:2009年06月05日22时31分
干支:己丑年 己巳月 戊午日 壬子时  (日空:子丑)
神煞:驿马-申 桃花-卯 日禄-巳 贵人-丑,未

乾宫:火天大有 (归魂)    艮宫:火泽睽    
六神  伏神   本    卦         变    卦
朱雀       官鬼己巳火 ▅▅▅▅▅ 应    官鬼己巳火 ▅▅▅▅▅  
青龙       父母己未土 ▅▅ ▅▅      父母己未土 ▅▅ ▅▅  
玄武       兄弟己酉金 ▅▅▅▅▅      兄弟己酉金 ▅▅▅▅▅ 世
白虎       父母甲辰土 ▅▅▅▅▅ 世 ○→ 父母丁丑土 ▅▅ ▅▅  
腾蛇       妻财甲寅木 ▅▅▅▅▅      妻财丁卯木 ▅▅▅▅▅  
勾陈       子孙甲子水 ▅▅▅▅▅      官鬼丁巳火 ▅▅▅▅▅ 应

此卦世爻需扶
喜神:巳
忌神:未、酉、寅、子

看財運,妻財為用神,此刻妻財為忌,父母持世又發動,辛苦忙碌一場空,子水入空亡為喜,子水主勾陳,只靠固定收入,偏財寅木卻為不利。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周三 五月 13, 2009 12:56 pm

但唔係子時占WO
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 五月 13, 2009 2:29 pm

將就下呢....
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周四 五月 14, 2009 4:43 pm

kan0318 寫到:將就下呢....
Kan哥哥,唔知係埋子時占的原因,今次支卦唔準WO.
小妹3次熊仔都聽話,已獲利離場了. Very Happy Twisted Evil
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 五月 14, 2009 6:21 pm

恭喜恭喜,唔通真係咁邪? Sad
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章