道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

新占卜?

3 posters

向下

新占卜? Empty 新占卜?

發表  SLEEPMAN 周二 3月 17, 2009 12:59 pm

尋日同朋友玩左一種占卜,,,幾得意,,冇咩根據,,但都幾神奇

方法:
2個人玩(1個受測者a君,1個幫佢測b君)

b君拎住用a君一條頭髮吊住一隻純銀戒子放係a君手上(介指不要接觸到a君)

跟住根據a君年齡開始測佢幾時幾時

如a君22歲,由22歲開始測,,,當講到a君將會結婚年齡..戒子會不停地晃.....

有點恐怖....我有懷疑個fd係未手震,,但佢話冇wo@@

唔知大家有冇玩過呢??

SLEEPMAN

文章數 : 38
注冊日期 : 2009-03-17

回頂端 向下

新占卜? Empty 回復: 新占卜?

發表  kan0318 周二 3月 17, 2009 1:12 pm

此法在我媽媽年代興起,這法是用來卜孕婦生仔定生女的,
如果是打圈,就是生女,如果是左右搖擺,就是生仔,
效果是否真的,哈哈,我未試過。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  SLEEPMAN 周二 3月 17, 2009 1:17 pm

下......怪唔之得啦..有d人打打圈,有d人左右搖擺

咁恐怖.....

但我24歲左右搖擺wo= =

my god....

SLEEPMAN

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 3月 17, 2009 1:31 pm

哈哈,即是代表些甚麼呢?
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  SLEEPMAN 周三 3月 18, 2009 11:31 pm

我怕是說我24歲生個仔./....咁就很恐怖啦= =

SLEEPMAN

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 3月 18, 2009 11:46 pm

無男友,怎生仔?會否自己嚇自己?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  SLEEPMAN 周四 3月 19, 2009 12:16 am

咁又係~~~哈哈~~~

SLEEPMAN

回頂端 向下

發表  淺水姣龍designprogram 周四 3月 19, 2009 12:24 am

kan0318 寫到:無男友,怎生仔?會否自己嚇自己?

可以的, 人工受孕.....你沒聽過嗎?
淺水姣龍designprogram
淺水姣龍designprogram

文章數 : 440
注冊日期 : 2008-12-03

回頂端 向下

發表  kan0318 周四 3月 19, 2009 12:25 am

但這小女孩還未拍拖,無啦啦要小朋友?母愛真的這樣偉大?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  SLEEPMAN 周四 3月 19, 2009 12:34 am

我接受5到做單親媽媽~~~我諗母愛係好偉大,,但暫時我仲未有~~haha~~

SLEEPMAN

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章