道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

占匯豐牛

2 posters

1頁(共3頁) 1, 2, 3  下一步

向下

占匯豐牛 Empty 占匯豐牛

發表  aku8524 周一 3月 02, 2009 12:54 pm

│ 己丑年 丙寅月 丙午日 甲午時  日空亡:寅卯 │
└─────────────────────────┘
        坎宮:水澤節 (六合)     坎宮:水雷屯    
六神 伏神   本    卦          變    卦
青龍      兄弟戊子 ▅▅ ▅▅      兄弟戊子 ▅▅ ▅▅  
玄武      官鬼戊戌 ▅▅▅▅▅      官鬼戊戌 ▅▅▅▅▅ 應
白虎      父母戊申 ▅▅ ▅▅ 應    父母戊申 ▅▅ ▅▅  
騰蛇      官鬼丁丑 ▅▅ ▅▅      官鬼庚辰 ▅▅ ▅▅  
勾陳      子孫丁卯 ▅▅▅▅▅   ○→ 子孫庚寅 ▅▅ ▅▅ 世
朱雀      妻財丁巳 ▅▅▅▅▅ 世    兄弟庚子 ▅▅▅▅▅  

占財運.丙午占.
市場揣測匯豐會供股.
今日公佈業積,暫停牌.
小妹入左一隻牛.
唔知會唔會明天覆牌後會瀉.
aku8524
aku8524

文章數 : 778
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

占匯豐牛 Empty 回復: 占匯豐牛

發表  kan0318 周一 3月 02, 2009 3:08 pm

今晚先可答妳,我要睇睇書。呵呵
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  kan0318 周一 3月 02, 2009 11:31 pm

aku8524 寫到:│ 己丑年 丙寅月 丙午日 甲午時  日空亡:寅卯 │
└─────────────────────────┘
        坎宮:水澤節 (六合)     坎宮:水雷屯    
六神 伏神   本    卦          變    卦
青龍      兄弟戊子 ▅▅ ▅▅      兄弟戊子 ▅▅ ▅▅  
玄武      官鬼戊戌 ▅▅▅▅▅      官鬼戊戌 ▅▅▅▅▅ 應
白虎      父母戊申 ▅▅ ▅▅ 應    父母戊申 ▅▅ ▅▅  
騰蛇      官鬼丁丑 ▅▅ ▅▅      官鬼庚辰 ▅▅ ▅▅  
勾陳      子孫丁卯 ▅▅▅▅▅   ○→ 子孫庚寅 ▅▅ ▅▅ 世
朱雀      妻財丁巳 ▅▅▅▅▅ 世    兄弟庚子 ▅▅▅▅▅  

占財運.丙午占.
市場揣測匯豐會供股.
今日公佈業積,暫停牌.
小妹入左一隻牛.
唔知會唔會明天覆牌後會瀉.

此卦世爻本需扶,但寅卯入空亡,又要以抑制來看。
用神:丑、申、戌、子
忌神:卯、寅

看財運,看妻財。
世持妻財旺於日辰,今日是否買了很多匯豐?
子孫卯木發動,不吉,但幸好官鬼丑土洩耗子孫,公司政策有所調整,但明天是丁未日,丑未沖....
卯木又發動為忌......似乎財運不太樂觀。
kan0318
kan0318
Admin

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  aku8524 周一 3月 02, 2009 11:35 pm

唔樂觀但有無財進丫. Sad
係入左匯豐牛,明天知一定跌啦.
我隻牛49元回收,如果佢跌落49,我隻牛就死梗啦.
tony個blog都係咁回我 Sad
但我係博佢唔死得,然後戌日(星期五),賺少少走.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周一 3月 02, 2009 11:50 pm

戌日呀?
卯戌合,空合哦,看來,應該不會進帳太多。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周一 3月 02, 2009 11:55 pm

kan0318 寫到:戌日呀?
卯戌合,空合哦,看來,應該不會進帳太多。

戌日已過驚蟄,是否代表卯不空 Rolling Eyes
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 3月 03, 2009 12:00 am

由甲辰日,至癸丑日,是甲辰旬,寅卯空。
不過,我卜卦方面只是也也嗚,唔好比我嚇親。 Razz
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 3月 03, 2009 12:04 am

kan0318 寫到:由甲辰日,至癸丑日,是甲辰旬,寅卯空。
不過,我卜卦方面只是也也嗚,唔好比我嚇親。 Razz
唔會,tony已經嚇死左我隻牛了,明天都係凶多吉少了.
只望佢唔好咁快死. Sad
007話支卦求財為good.第一次希望佢講既野係中. Sad
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 3月 03, 2009 12:11 am

即係咁,Tony用的是正常經濟推理,我就係也也嗚卜卦,瞎子與跛子,哈哈。
007是卜卦高手,我唔敢叉輪住佢,
我同Tony的意見是一致,其餘的問題,妳自己推推吧。

嚇妳的說話我不會再說太多 pale

八字來看,水是妳的財星,戌日、未日......... Sad
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 3月 03, 2009 12:18 am

kan0318 寫到:即係咁,Tony用的是正常經濟推理,我就係也也嗚卜卦,瞎子與跛子,哈哈。
007是卜卦高手,我唔敢叉輪住佢,
我同Tony的意見是一致,其餘的問題,妳自己推推吧。

嚇妳的說話我不會再說太多 pale

八字來看,水是妳的財星,戌日、未日......... Sad

算啦,我會為隻牛牛自求多福啦 Sad
望佢絕處也可逢生. I love you
臨訓前我會為佢祈禱 No
明天就會開估.
牛牛死左的話,我會拆007檔 Evil or Very Mad
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 3月 03, 2009 12:31 am

007也要食飯,拆左佢,佢會無飯開。呵呵 Laughing
牛是一種很有靈性的動物,遇到殺生時會跪地求饒。
妳隻牛,我會向它禱告,話佢知,閻王要你三更死,誰可留人到五更。 Twisted Evil
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 3月 03, 2009 12:37 am

kan0318 寫到:007也要食飯,拆左佢,佢會無飯開。呵呵 Laughing
牛是一種很有靈性的動物,遇到殺生時會跪地求饒。
妳隻牛,我會向它禱告,話佢知,閻王要你三更死,誰可留人到五更。 Twisted Evil

哇,你好好人丫, Twisted Evil 真係多謝你WO.
唉,我好少做養牛戶,偶一為之都要驚到咁. affraid
激死 Sad
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 3月 03, 2009 12:43 am

妳初初卜之卦己丑問財運,都已經麻麻地
何解妳還要這樣?

算啦,可能真係有奇蹟出現呢。 Very Happy
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 3月 03, 2009 1:00 am

kan0318 寫到:妳初初卜之卦己丑問財運,都已經麻麻地
何解妳還要這樣?

算啦,可能真係有奇蹟出現呢。 Very Happy

可能真係有奇蹟出現呢------i hope so cheers
oh, btw今日放假,上司都send左e-mail俾我,叫我返工小心神秘人.
睇佢語氣似乎仲驚過我地.
因為出來的result,係佢ge成績表.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周二 3月 03, 2009 1:04 am

到時再占一卦吧,但不會降臨在妳身上吧?
黑到咁? Question
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周二 3月 03, 2009 1:11 am

kan0318 寫到:到時再占一卦吧,但不會降臨在妳身上吧?
黑到咁? Question

唔好嚇我啦 pale
天丫,生日前後唔好整D咁ge野來好WO. Evil or Very Mad
我依家開個新post先. Exclamation
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  aku8524 周三 3月 04, 2009 12:50 am

卒之隻牛牛都係死左啦. Sad
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 3月 04, 2009 12:53 am

証明呢支卦我解得正確,也也嗚都過到骨。 tongue
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周三 3月 04, 2009 1:11 am

kan0318 寫到:証明呢支卦我解得正確,也也嗚都過到骨。 tongue

同007講左啦.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 3月 04, 2009 1:14 am

佢點講?是否求妳不要拆檔? Very Happy
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周三 3月 04, 2009 1:15 am

kan0318 寫到:佢點講?是否求妳不要拆檔? Very Happy

係鬼,老油條到死
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 3月 04, 2009 1:16 am

今次唔升下次會升?
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周三 3月 04, 2009 1:22 am

kan0318 寫到:今次唔升下次會升?

係:
好丫,拆我檔啦,被你拆啦.點解唔拆丫.....
咁樣答lo

無佢咁好氣.
睇市好過.
aku8524
aku8524

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 3月 04, 2009 1:24 am

這樣叫發爛咋 Surprised ,算啦,得妳我知算吧,
他還要搵食。
kan0318
kan0318
Admin

回頂端 向下

發表  aku8524 周三 3月 04, 2009 1:26 am

kan0318 寫到:這樣叫發爛咋 Surprised ,算啦,得妳我知算吧,
他還要搵食。

哈哈.
ok ok Twisted Evil
aku8524
aku8524

回頂端 向下

1頁(共3頁) 1, 2, 3  下一步

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章