道法自然(Facebook:Fortune Analyzer)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

流日流時驗證進退氣

3 posters

向下

流日流時驗證進退氣 Empty 流日流時驗證進退氣

發表  小新丁 周三 2月 18, 2009 5:14 pm

今日真係...慘..

午膳前一堂已經釣緊魚(庚午時12:50分)

突然,醒左...係無啦啦肚痛,痛醒左,超急超急,

剩底十幾分鐘,忍到落堂,真係就黎賴= =

諗住去出面球場屙,因為係學校屙一定俾人搞 = =

同班fd講左好急...叫佢地去球場等我

點知大完之後,人影無個,可能我爆得快,佢地未落黎姐...

等等等,如果出去搵佢地,又驚佢地到左球場搵我,

等左好耐,佢地都冇黎到...唉,一支公,買包食...

返到學校,佢地話聽唔到...頂..

睇左陣報紙...又好急,突然打預備鐘,

唔理,屙左先算,屙完出去,兩個風紀等緊我,要記我名,

返到屋企,先知今日係甲午日...果時係學校諗:應該係官殺既效果= =

1.肚痛 庚午-辛未時
2.感覺俾人遺棄,捌甩我= =辛未時
3.俾人摘名(與官打交道)辛未時

呢排諗到一個辦法,就係用流日流時黎驗證胡派既進退氣...
因為係2月12號,戊子日,發生既野同08年發生既有相似地方,唔多(時間限制)
戊子日既庚申時,破財
壬戍時:同媽吵架

所以係丙寅年既甲午月未日,我要小心/
甲午年既庚午辛未月都要小心官非,朋友出賣,生病

o辛o 天平冇印
ooo未 地支1印

大運走地支午火

我都解釋唔到,今日點解會咁....?!
各位同修,點睇?
小新丁
小新丁

文章數 : 420
注冊日期 : 2008-09-25

回頂端 向下

流日流時驗證進退氣 Empty 回復: 流日流時驗證進退氣

發表  iq_imbalance 周三 2月 18, 2009 7:33 pm

先唔理命理既問題,我想話,乜肚痛唔俾去廁所架咩?同埋,打鐘就打鐘,我係肚痛,咁點?乜香港D學校咁唔合理架咩?宜家返學喎,坐監呀?
iq_imbalance

文章數 : 57

回頂端 向下

發表  小新丁 周三 2月 18, 2009 9:17 pm

iq_imbalance 寫到:先唔理命理既問題,我想話,乜肚痛唔俾去廁所架咩?同埋,打鐘就打鐘,我係肚痛,咁點?乜香港D學校咁唔合理架咩?宜家返學喎,坐監呀?
打左鐘咁多人去都唔擇佢地既名,係等住我出黎,記我名

乜肚痛唔俾去廁所架咩?<---佢理得你賴屎
小新丁
小新丁

回頂端 向下

發表  kan0318 周三 2月 18, 2009 10:54 pm

小新丁 寫到:
iq_imbalance 寫到:先唔理命理既問題,我想話,乜肚痛唔俾去廁所架咩?同埋,打鐘就打鐘,我係肚痛,咁點?乜香港D學校咁唔合理架咩?宜家返學喎,坐監呀?

新丁,有時候要學司螢話齊,不要把自己的眼光收窄,日日的這樣驗證,你會自鑽牛角尖,我早前在流日流時一篇已經說過,玩玩好了,我自己也不看自己的流日流時的。
kan0318
kan0318
Admin

文章數 : 2914
注冊日期 : 2008-09-24

http://fantasticlife.longluntan.pro

回頂端 向下

發表  iq_imbalance 周四 2月 19, 2009 12:29 am

小新丁 寫到:

咁你記住叫佢寫埋點解佢記名,你話,我俾你記名係因為我要賴屎。

順便同佢講,去廁所係人既生理需要,唔俾人去即係體罰,係違反聯合國人權公約既,叫佢徵求法律意見。

文章數 : 57

回頂端 向下

發表  小新丁 周四 2月 19, 2009 9:27 pm

iq_imbalance 寫到:
小新丁 寫到:

咁你記住叫佢寫埋點解佢記名,你話,我俾你記名係因為我要賴屎。

順便同佢講,去廁所係人既生理需要,唔俾人去即係體罰,係違反聯合國人權公約既,叫佢徵求法律意見。
哈哈,無計...總是逃不過厄運
命裡有時~終須有~
命裡冇時~奠強求~
小新丁
小新丁

回頂端 向下

回頂端

這個論壇的權限:
無法 在這個版面回復文章